Ezeket a szakításokat az egész világ figyelemmel kísérte: 5 híres válás a nyugati partról

Világhírű botrányok, félrelépések és lemondott esküvők. Ezek Hollywood legemlékezetesebb szakításai. Ha elég híres vagy, egy kávét sem tudsz megvenni anélkül, hogy cikket írnának rólad. Hát még, ha szakítasz a szintén híres pároddal.

Vajon a hírességek viharosabb életet élnek mint mi „halandók", vagy csak a bulvársajtó tükrében tűnik úgy, hogy életük telis-tele van drámai szakításokkal és békülésekkel? Bármelyik válasz legyen is igaz, az biztos, hogy mindannyian tudnánk említeni olyan hollywoodi szakításokat, melyek a sztárhírekben kevésbé járatosaknak is emlékezetesek voltak.

1. Bill és Melinda Gates

Bill és Melinda GatesFotó / AFP

Három évtized után döntött a válás mellett a világ leggazdagabb párja. A hétköznapi emberek számára még elképzelni is lehetetlen, hogy ha az átlagos párok olyan nehezen egyeznek meg, mennyire bonyolult lehetett a világ legnagyobb vagyonát elfelezni. Többmilliárd dolláros alapítványukat továbbra is együtt igazgatják.

2. Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus és Liam HemsworthFotó / Getty Images

Aki kicsit is figyelemmel kísérte a popkulturális eseményeket a 2010-es évek folyamán, az tudja, hogy ez a páros tényleg nem volt meg sem együtt, sem egymás nélkül. Viharos viszonyuk adta nekünk a Wrecking Ball című számot is. Cyrus és Hemsworth végül úgy döntöttek, hogy összeházasodnak, ám kapcsolatuk az esküvő után csak hét hónapig bírta.

3. Jennifer Aniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Brad PittFotó / AFP

Listánkból nem maradhat ki az évszázad legnagyobb válása sem. A pár 1998-ban kezdett el randizni, 2000-ben házasodtak össze. Esküvőjüket is hatalmas médiafigyelem övezte. Aniston 2004-ben még azt nyilatkozta, hogy családalapításon gondolkodnak, ám 2005 januárjában bejelentették válásukat. A felek eredetileg nem ismerték be, azonban mára köztudott, hogy a szakítást Pitt és Angelina Jolie románca okozta, akik 2004-ben a Mr. és Mrs. Smith forgatásán zúgtak egymásba. Az más kérdés, hogy az ő válásuk is megérne egy külön bekezdést!

4. Justin Bieber és Selena Gomez

Justin Bieber és Selena GomezFotó / Getty Images

Még egy fiatal se veled, se nélküled páros a 2010-es évekből. A pár 2011-től 2018-ig volt össze-vissza kapcsolatban, míg (eddig úgy tűnik) végleg szakítottak. Amikor már tényleg azt hittük, hogy ez a kapcsolat a szakítások, békülések és szünetek végtelen halmaza lesz, Justin Hailey Baldwinnal kezdett járni, akit pár hónappal később feleségül vett.

5. Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben AffleckFotó / AFP

Ez a hollywoodi álompár először a hatalmas médiafigyelemre hivatkozva halasztotta el 2003. szeptemberi esküvőjét pár nappal a ceremónia előtt. 2004 januárjáig együtt maradtak, de nem sok idő kellett hozzá, hogy hivatalosan is bejelentsék szakításukat. Sok évvel később is azt nyilatkozták, hogy szakításukat a média okozta extrém nyomásnak köszönhetik. A hírek szerint ismét egy párt alkotnak, lássuk mi lesz most a vége.