5 hihetetlenül hasznos vagy haszontalan weboldal, amelyek pokolian szórakoztatóak

Sokszor azon kapod magad, hogy csak ülsz a géped előtt és céltalanul böngészed az internetet? Rongyosra tekerted már a közösségi hírfolyamodat? Összeszedtük neked a világháló leghasznosabb, vagy éppen leghaszontalanabb weboldalait, hogy úgy pazarolhasd az idődet, mint egy császár!

Évtizedes működése során a világháló lehetőséget adott rengeteg embernek, hogy kibontakozhassanak, értéket teremtsenek, segítsenek másokon, vagy éppen csak megosszák a saját agymenésüket az egész világgal.

Ezeknek az embereknek a munkáiból mazsoláztunk.

1. cringeMDb: Merj filmezni a szüleiddel!

Kevés kellemetlenebb helyzet van annál, amikor a szüleiddel filmet nézel, és elkezdődik egy fülledt jelenet. Ezzel az oldallal megúszhatod a kínos csöndet, mert itt csak egyetlen szempont szerint értékelnek, hogy van-e a filmben kihívó jelenet.

2. Bigpixel: Vessz el egy képben!

Azt hiszed sok megapixeles a telefonod hatodik kamerája? Ezen az oldalon ötvenezerszeresen belenagyíthatsz a Vatikántól kezdve, Las Vegason át, Hong Kongig minden világvárosba.

BigpixelFotó / Bigpixel

3. Online Sequencer: Készíts zenét!

Sokat dobolsz az ujjaiddal, fütyörészel? Ezt az weboldalt neked találták ki! Egyszerű, de nagyszerű ütemeket gyárthatsz, amelyekkel szórakoztathatod, vagy őrületbe kergetheted a lakótársaidat.

4. Music-Map: Előzd be a Spotify-t!

Tetszett egy zenekar, amit hallottál, szeretnél több hasonlót hallgatni? A Music-Mapen csak be kell írnod, és egyből kidobja az alternatívákat, nem kell megvárni, hogy egy algoritmus megtanulja mire vágsz.

5. ThanAverage: Hasonlítsd magad az átlaghoz!

Világméretű betegség, hogy valószerűtlen elvárásokat támasztunk magunknak. Ezen az oldalon végre megtudhatod, mit gondol magáról az átlagember.