Budapesten koncertezik Justin Bieber

Bejelentették a JUSTIN BIEBER, JUSTICE WORLD TOUR új dátumait.

2023. MÁRCIUS 11-én 20:00-tól, PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA

A mai napon jelentette be Justin Bieber a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én 20:00-tól a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

2022 májustól 2023 márciusig Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzéteszik, Ázsiában és a Közel-Keleten. Az új időpontok a közelmúltban bejelentett 52, 2022-es észak-amerikai turné után következnek, amely február 18-án San Diegóból indul.

Köztudott, hogy a világjárvány miatt, a korábban bejelentett 2020-as dátumokat módosítani kellett. A turné igazi ünnepnek ígérkezik mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új showkat.

A nemzetközi turné, a koncertshow 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

A 2016/2017-es „Purpose World Tour" óta Justinnak ez az első világturnéja „Justice World Tour" címmel, a AEG Presents gondozásában. A londoni The Times szerint „lenyűgöző", elbűvölő, hipnotizáló volt Bieber a legutóbbi turnéján. Összesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt a 2016–2017-es turné keretén belül, utolsó állomásán a finálét 65.000 rajongó élvezte a londoni British Summer Time Hyde Park fesztiválon. Három évre rá, 2020 szilveszterén Justin élőben közvetítette első teljes fellépését Los Angelesből, újra közeli kapcsolatba lépve a rajongókkal szerte a világon.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk! – mondta Bieber.


Jegyek:
November 19. péntek délelőtt 10:00-től elektronikus jegyet vásárolhat online:
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/justin-bieber-justice-world-tour-budapest-papp-laszlo-sportarena-571955/event.html oldalon, illetve személyesen a Tex országos jegyirodáiban.

A „Justice World Tour" Justin legújabb sikeralbuma, a „Justice" után kapta a nevét. 2021 márciusában jelent meg, és ez lett a legtöbbet streamelt album, 117 országban debütált. Az új dalok további magasságokba emelték az amúgyis népszerű és körberajongott szupersztárt.

A „Justice" világszerte közel 9 milliárd streamet halmozott fel, és az „Anyone", „Lonely" és „Holy" egyaránt hatalmas nemzetközi slágerek lettek. Az album megjelenése előtt már 2 milliárd streamet gyűjtött össze, majd ismét egy újabb, átütő szám következett az albumról, a „Peaches" melyet eddig több mint 2,5 milliárdan streameltek. A Kid LAROI duett, a „Stay" idén júliusban jelent meg, és ezt a dalt streamelték legtöbben a legrövidebb időn belül valaha a Spotity-on: több mint egy milliárdan.

Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards díjat kapott. Összesen több mint 80 millió albumot adott el. Tavaly megdöntötte Elvis Presley rekordját, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma is a Billboard 200-as listájának első helyére került. Augusztusban több mint 83 millió fővel megdöntötte minden idők rekordját a Spotify-on a havi hallgatóság tekintetében.

A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető 8 MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte, megerősítve a helyét a 21. század egyik legnagyobb popsztárjaként.

JUSTIN BIEBER, JUSTICE WORLD TOUR időpontjai a következők:

2022:

Május 22: Monterrey, Mexico - Estadio de Béisbol Monterrey
Május 23: Guadalajara, Mexico - Estadio 3 de Marzo
Május 25: Mexico City, Mexico - Foro Sol
Augusztus 3: Skanderborg, Denmark - Smukfest
Augusztus 5: Malmo, Sweden - Bigslap Xl
Augusztus 7: Trondheim, Norway - Trondheim Summertime
Augusztus 9: Helsinki, Finland - Kaisaniemen Park
Szeptember 4: Rio de Janeiro, Brazil - Rock In Rio
Szeptember 7: Santiago, Chile - Estadio Nacional
Szeptember 10: Buenos Aires, Argentina – Estadio Único de La Plata
Szeptember 28: Cape Town, South Africa - Cape Town Stadium
Október 1: Johannesburg, South Africa - Johannesburg FNB Stadium
Október 13: Tel Aviv, Israel - HaYarkon Park
November 22: Perth, Australia - HBF Park
November 26: Melbourne, Australia - Marvel Stadium
November 30: Sydney, Australia - Sydney Football Stadium
December 3: Brisbane, Australia - Suncorp Stadium
December 7: Auckland, New Zealand - Mt Smart Stadium

2023:

Január 13: Amsterdam, Netherlands - Ziggo Dome
Január 16: Hamburg, Germany - Barclays Arena
Január 18: Zürich, Switzerland - Hallenstadion
Január 21: Lisbon, Portugal - Altice Arena
Január 23: Madrid, Spain - WiZink Center
Január 25: Barcelona, Spain - Palau Sant Jordi
Január 27 és 28: Bologna, Italy - Unipol Arena
Január 31: Cologne, Germany - LANXESS Arena
Február 2: Frankfurt, Germany - Festhalle
Február 4: Berlin, Germany - Mercedes-Benz Arena
Február 8: Glasgow, UK - OVO Hydro
Február 11: Aberdeen, UK - P&J Live
Február 13 és 14: London, UK - The O2
Február 22: Birmingham, UK - Resorts World Arena
Február 25: Manchester, UK - AO Arena
Február 26: Sheffield, UK – Utilita Arena
Március 6: Paris, France - Accor Arena
Március 9: Munich, Germany - Olympiahalle
Március 11: Budapest, Hungary - Budapest Arena
Március 12: Prague, Czech Republic - O2 Arena
Március 15: Stockholm, Sweden - Tele2 Arena
Március 17 és 18: Copenhagen, Denmark - Royal Arena
Március 20: Antwerp, Belgium - Sportpaleis
Március 24: Vienna, Austria – Wiener Stadthalle
Március 25: Krakow, Poland - TAURON Arena

Örömmel tájékoztatjuk a rajongókat, hogy korlátozott számban exkluzív VIP csomagok is elérhetőek, melyek kivételes ajánlatokat tartalmazhatnak. Pl.: lefoglalt ülőjegyeket, egyedi árucikkeket és még sok más meglepetést.

A Justin Bieber World Tour részeként a rajongóknak lehetőségük van VIP ülőhelyeket nyerni, vagy egy utazást a Justinnal való találkozásra, amennyiben kapcsolatba lépnek a Propeller-en (https://propeller.la/), hogy segítsék a büntető jogi igazságszolgáltatás rendszerét a REFORM Alliance-al, küzdjenek a klímaváltozás ellen az NRDC-vel, és támogassanak más fontos ügyeket. Minél aktívabb egy rajongó, annál nagyobb az esélye a nyerésre.

További információkért látogasson el a www.justinbiebermusic.com oldalra.