Már több ezren csatlakoztak hozzá, de te még nem: mire vársz?

A nyárnak leáldozott, elkezdődött a suli, itt vannak újra a szürke hétköznapok. Most még nem is sejted, de talán tudunk mutatni valamit, ami visszahozza a nyári érzéseket, a röhögéseket a haverokkal, és közben egyáltalán nem haszontalan, így a szülők sem akadnak ki miatta.

Elindult az UniLife.hu hivatalos Viber-csoportja! És ha ez nem lenne elég, egy olyan matricacsomagot is le tudsz tölteni mellé, ami úgy megborít, hogy akkor is használni fogod, amikor nincs a kezedben telefon. (Már ha van ilyen pillanat!)

Van fogalmad róla, milyen lehet egy egyetemista élete? Szorozd meg kettővel, emeld négyzetre, és megkapod a valóságot!  

Ez a képlet nagyjából mindenre IS igaz: tanulás, buli vagy épp munka, a felsőoktatásban egyiket sem mérik szűk marokkal. Ha arra pályázol, hogy egyszer te is bekerülj ebbe a forgatagba, minden téren fel kell venned a tempót! Ebben segít az UniLife Viber-csoportja!

Ehhez hasonló mémeket és hasznos infókat is találsz az UniLife Viber-csoportjában.Fotó / UniLife

A legmenőbb képzések, a legújabb trendek, a legviccesebb sztorik, a legállatibb mémek és a legszórakoztatóbb tudományos kvízek. Ha belépsz, nem kell félned, hogy kimaradsz valamiből! Itt idő előtt egyetemista lehetsz, csak csatlakoznod kell a közösséghez! Kóstolj bele tét nélkül a felsőoktatásba!

Van itt valaki, aki nem szeretne a suli legmenőbb arca lenni?

Hát persze, hogy nincs! Elkészült a Viber egyik legkirályabb matricacsomagja is, amivel olyat villanthatsz a haverok előtt, hogy úgy megzavarodnak, hogy szombaton is bemennek a suliba.

Fotó / Viber

Nem mondjuk, hogy ciki, ha neked nincs letöltve, de ha még nincs meg, valószínűleg unalmas üzeneteket szoktál küldeni.

Mire vársz még? Találkozunk Viberen!