Bentlakásos külföldi középiskola biztonságosan? Lehetséges!

Tucatnyi partnerségi kapcsolat az USA-ból, Kanadából és Európából: ezt kínálja JK Education Expo. A bentlakásos iskolákat széles körben a legjobb minőségű opciónak tekintik a középiskolai külföldi tanuláshoz és minden évben megtalálják a világ legjobb iskoláit a diákjaik számára. Ne maradj le, mutatjuk mit kell tudnod!

Minden évben megszervezik Közép-Európa legnagyobb tanintézeti kiállítását, a JK Education EXPO-t. A korábbi években a látogatók személyesen találkoztak a minőségi bentlakásos középiskolák és egyetemek képviselőivel; az Egyesült Államokból, Kanadából és Európából.

Idén erre virtuális formában lesz lehetőség, 2021. október 11-15 között. 

Az egész onnan indult, hogy a társaság társalapítója, Ondrej Kania Amerikában szeretett volna tanulni, de a családja ezt nem engedhette meg magának anyagilag. Ondrej több, mint 400 amerikai iskolával lépett kapcsolatba annak érdekében, hogy vágyait ne kelljen feladnia. Törekvései sikeresnek bizonyultak, ugyanis végül felvették egy amerikai bentlakásos iskolába. Visszatérése után úgy döntött, segít azoknak, akik hasonló személyes álmokat dédelgetnek. 2013 óta már több száz diákot sikerült elhelyeznie a társaságnak az USA, Kanada és Európa bentlakásos kollégiumaiban. 

Ondrej Kania, a JK Education társalapítója.Fotó / Ondrej Kania

 

A szervezet célja, hogy segítsen azoknak a diákoknak, akik nem akarják feladni vágyaikat és azokban az iskolákban tanulhassanak, amely a leginkább megfelel céljaiknak, érdeklődési körüknek és ambícióiknak. 

Miben tudnak segíteni?

  • vízum beszerzésében
  • az ideális külföldi iskola és a potenciálok tisztázása után személyre szabva ajánlanak egy alkalmas iskolát
  • segítenek a felvételi- és vizsgafolyamatokban
  • tanácsokat adnak pénzügyi támogatások megszerzéséhez
  • folyamatosan a tanulók és hallgatók rendelkezésére állnak, nem engedik el a kezüket

 A JK Education EXPO-t 2020 óta szervezik online, ahol az érdeklődő szülők és diákok bármely középiskolai, egyetemi partnerükkel, képviselőikkel megismerkedhetnek. 

További információ és jelentkezés a JK Education EXPO hivatalos honlapján.