Informatikai felnőttképzések, amelyekkel beindíthatod a saját vállalkozásod

A modern ember egyik legnagyobb félelme, hogy megszűnik a munkahelye, és a kiszámíthatatlan gazdaságnak hála ez a félelem mindig reálisnak tűnik. Emiatt is jó ötlet mellékállásban belekezdeni egy saját vállalkozásba, hogy valamilyen formában kiegészítsd a jövedelmedet, vagy pénzt keress a hobbiddal.

Nem kötelező mindenkinek mellékesen üzérkedni, gyártani valamit, de az biztos, hogy a mai feltételek mellett, itthon nagyon kedvező feltételekkel lehet egyéni vállalkozásba kezdeni. Ha van hozzá motivációd és érzéked, ne habozz megszerezni a szükséges tudást felnőttképzésekkel. Ugyanis a 25 éven aluliak adómentességével együtt nagyon jó pénzeket szedhetsz össze a közeljövőben!

WordPress tanfolyamok

A WordPress a világ legnépszerűbb felülete weboldalak létrehozásához, nem véletlenül. Megbízható szolgáltatást, és jól kezelhető eszközöket nyújtanak a felhasználóknak, hogy megjelenhessenek az interneten.

Viszont, ha igazán jót akarsz magadnak vagy másoknak, nem elég csak úgy belecsapni a lecsóba.

Sokkal jobban jársz, ha elvégzel egy tanfolyamot, mielőtt nekiállsz a WordPress szerkesztésnek. Egy jó képzés után nemcsak magadnak készíthetsz majd profi honlapot, hanem másoknak is. Méghozzá pénzért, amivel remekül ki tudod egészíteni a pályakezdő fizetésed.

jó ötlet mellékállásban belekezdeni egy saját vállalkozásba.Fotó / 123rf

Online marketing tanfolyamok

Élőben is mindent el lehet adni, de online végképp imádnak költekezni az emberek. Itt jössz te a képbe, akinek van egy jó ötlete vagy hobbija, amit imád csinálni, és pénzt szeretne látni belőle.

Egy jó felnőttképzés, ami megtanít alapszinten arra, hogy hogyan találd meg a neked való célközönséget, és hogyan is érd el őket, szó szerint aranyat érhet. Hiszen, ha már az eladások után ingyen tudod csinálni, amit szeretsz, már megérte!

Ha nem mellék, hanem főállást keresel

Akkor érdemes elolvasnod egy korábbi cikkünket az ECDL tanfolyamokról. Ugyanis ezek nagyon jól fognak mutatni az önéletrajzodban, amikor kilépsz a munkaerőpiacra. Ráadásul még hasznosak is!