Ma ünnepli születésnapját Rubint Réka

A fitneszedző, akit a Forbes Magazin 2017-ben a hazai médiavilág tíz legbefolyásosabb nője közé választott, a rák jegyében született.

Ez kiváló, hiszen a rák jegy - többek között - a család összetartásáról híres. Három gyermeke van Schobert Norberttel közösen: Lara - aki az Álarcos énekes első évadában mutatta meg kiváló tehetségét a Fagyi jelmezében -, Norbert és Zalán, aki nemrég töltötte be a tizedik életévét.

Az összetartást azonban nem gyermekei miatt kell elsősorban féltenie: férje - az üzletember és fitneszguru Schobert Norbert - az utóbbi néhány évben hajlamos megbotránkoztató kijelentéseket tenni a sajtóban. Ezekre a megnyilvánulásokra Réka úgy reagált egyik közösségi oldalán, hogy: "Egyetlen bűne van, hogy meg akarja menteni a világot a "zsírbörtöntől", az elhízás okozta betegségekről és depressziótól!".

Réka Kazincbarcikán született, óvodába Pusztamonostorra járt, általános iskolai tanulmányait a jászberényi Székely Mihály Általános Iskolában végezte, végül ugyanebben a városban érettségizett: a Lehel Vezér Gimnáziumban.

Férjével 2001-ben találkozott, aki el is jegyezte még abban az évben, ezt követően pedig 2002-ben ki is mondták a boldogító igent.

Az immáron 19 éve jóban-rosszban mindig együtt tartó házaspár az elsők között került az Életünk története adásába, ahol nemcsak Friderikusz Sándor kérdéseivel, de saját - és a párjuk - öregedésével is szembe kellett nézniük. Nagyon jól fogadták egymás - és későbbi önmaguk - kinézetét is, így szinte egyértelmű, hogy ez a pár örökre együtt marad.

Névjegy
Rubint Réka
fitneszedző

- született: Kazincbarcika, 1978. június 28.
- háromgyermekes édesanya: Lara, Norbert, Zalán
- családcentrikus személyiség
- eredeti hajszíne: barna
- szemszíne: barna