Végre újra koncertezhet a Wellhello, Isten éltesse Fluor Tomit!

Karácson Tamás, ismertebb művésznevén Fluor Tomi ma tölti be a 34. életévét.

A Várpalotán született énekest már egészen fiatal kora óta vonzotta a rap világa. 16 éves korában jelentkezett a Mikrofon Mániába, az Animal Cannibals tehetségkutatójába, amit meg is nyert. Ezt követően, 2004-ben sikerült elérnie az igazi áttörést, ekkor forgatta le Egy pillanat című első stúdiófelvételét.

Az eleinte Fluorid, majd Fluor Filigran művésznevű rapper korai éveiben igencsak rétegzenét kommunikált a közönség felé:, inkább volt underground művésznek nevezhető.

2010-ben döntött úgy, hogy nevéből elhagyja a Filigran szót, és populárisabb irányba fordul. Ezt követően elsőként a Partyarc című száma tett rendkívül gyorsan nagy népszerűségre szert, az igazi áttörést azonban a 2011. január 4-én feltöltött Mizu című slágere hozta meg számára.

Forrás: Facebook

A dalt több éven keresztül játszották a rádiók és zenecsatornák mellett az ország összes diszkójában és klubjában, így Fluor nevét egy egész ország megjegyezte. A 2010-es évek tinédzsereinek nagy része a mai napig bármikor fel tudná idézni a sláger híres refrénjét.

2014-ben úgy döntött, nem szólóban folytatja, összeállt Diazzal - akivel elsőként 2006-ban, az Animal Cannibals táborában találkozott -, és megalapították a mai napig rendkívül sikeres Wellhello nevű zenekart július 16-án.

Olyan számokat köszönhetünk nekik többek között, mint a Rakpart, az Apuveddmeg, Emlékszem Sopronban (ezt a Halott pénzzel közösen alkották), a #Sohavégetnemérős, a Nem olyan lány vagy a Bárhová.

Forrás: Facebook

2016-ban kiadott nagylemezük alapján film is készült, amely a lemez címéhez hasonlóan a #Sohavégetnemérős címet kapta. A filmet 2016. december 1-jén mutatták be a magyar mozikban a Select forgalmazásában, Tiszeker Dániel rendezésében.

Forrás: Facebook

Fluor azóta több televíziós produkcióban is feltűnt, például az RTL Klub Nyerő párosának harmadik évadában, ahol akkori szerelmével - Szabó-Sarkadi Emesével - a harmadik helyen végzett.

Ezt követően pedig az Álarcos énekes második évadában - 2020 őszén - rejtette őt az egyik jelmez, ő volt a Süti. Bízott benne, hogy a koronavírus-járvány okozta elmaradt koncertek után itt a műsorban végre sokat énekelhet, ez azonban nem sikerült, ő esett ki a legelső adásban.

Jelenleg újra koncertezik, fellép többek között augusztus 13-án az EFOTT-on és szeptember 4-én a Budapest Parkban.