Ma ünnepli születésnapját Kabát Péter, Isten éltesse!

Szeptember 25-én, ma ünnepli 44. születésnapját Kabát Péter, magyar labdarúgó és médiasztár!

Péter 1977. szeptember 25-én született Budapesten. A legtöbben labdarúgó pályafutása alatt ismertük és szerettük meg, de az utóbbi pár évben inkább médiaszereplésein keresztül láthattuk a tévé képernyőjén.

Egészen kiskora óta érdeklődött a futball iránt, először 9 évesen lépett pályára. Labdarúgó pályafutását 19 évesen kezdte a Kispest csapatában, ahol sajnos nem sikerült kiemelkedő eredményeket elérnie, azonban pár évvel később felkeltette a Vasas figyelmét. Az új csapat meghozta a várt sikert és beindult a karrierje. 1999 és 2001 között 61 mérkőzésen 37 gólt szerzett. Teljesítményét nemcsak a gólkirály címmel ismerték el, hanem 2000-ben meghívták a magyar válogatott csapat Macedónia elleni barátságos mérkőzésére is.

Labdarúgó pályafutását 19 évesen kezdte a Kispest csapatában

Karrierje fellendülése után több külföldi csapathoz is átigazolt, játszott Törökországban, Bulgáriában és Ausztria több csapatában is. 2008-ban lépett pályára ismét hazai színekben, egészen 2017-ig, amikor bejelentette visszavonulását.

Feleségét, Róka Adrienne-t 2010-ben ismerte meg, és 2015-ben jegyezte el. Televíziós karrierjébe feleségével együtt vágott bele, az RTL Klub Nyerő páros című valóságshow-jában szerepeltek együtt 2016-ban, az első évadban. A páros sok vidám pillanatot szerzett a nézőknek a műsor alatt, és a műsor készítői is nagyon megszerették Péter személyiségét, ezért 2019-ben Sebestyén Balázs mellett játékmesterként térhetett vissza a műsorba.

Feleségét, Róka Adrienne-t 2010-ben ismerte meg, és 2015-ben jegyezte el

Visszavonulása óta több tévé- és rádióműsorban is találkozhattunk vele, többek között ő nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériáját, valamint egy adás erejéig vendégnyomozóként tevékenykedett az Álarcos énekesben, illetve főzőtudományát is bemutatta a Konyhafőnök VIP harmadik évadában. Jelenleg éppen a Survivorban élvezhetjük humoros megszólalásait, és szurkolhatunk neki. Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Jelenleg éppen a Survivorban élvezhetjük humoros megszólalásait
Névjegy
Kabát Péter
magyar labdarúgó, csatár, médiaszemélyiség

Született: Budapest, 1977. szeptember 25.
Mezszám: 22 (Újpest FC / Csatár)
Partner: Róka Adrienne
Gyermek: Kabát Kevin (a jelenlegi szezonban az Újpest FC játékosa)
Magasság: 180 cm
Horoszkóp: mérleg