Boldog születésnapot Palvin Barbinak, az ünnepelt magyar modellnek!

Ma ünnepli 28. születésnapját Palvin Barbara, a világhírű magyar szupermodell.

Sokan álmodozunk arról, hogy egy szép napon váratlanul felfedeznek minket, kibontakoztathatjuk tehetségünket, és már repülhetünk is a hírnév felé. Valami ilyesmi történt Palvin Barbival, amikor egy budapesti utcán sétálva felfedezték 13 éves korában.

A felfedezés után a sikerre sem kellett sokáig várnia, hiszen Barbi nemcsak hobbinak tekintette a modellkedéstFotó / AFP

A felfedezés után a sikerre sem kellett sokáig várnia, hiszen Barbi nemcsak hobbinak tekintette a modellkedést, hanem mindent ki akart hozni újonnan megtalált karrierjéből. Hamarosan (pár év múlva) már olyan magazinokban szerepelt, mint a Spur Magazine és a W, valamint olyan nagy márkák kifutóin sétált, mint a Prada és a Louis Vuitton. A munka mellett nem lehetett egyszerű átlagos kamaszként is élni. Barbi a Szinyei gimiben érettségizett, egy interjúban elmondta, hogy a barátai sokat segítettek neki, hogy az iskolával lépést tudjon tartani és a vizsgáira is fel tudjon készülni.

Mindeközben karrierjében már javában peregtek az események: 2012-ben a L'Oreal Paris első magyar nagykövete lett, ugyanebben az évben a Victoria's Secret fehérnemű divatbemutatóján való szereplésre is felkérték, ami nagy népszerűséget hozott neki. 2017-ben a Chanel néhai vezetője, Karl Lagerfeld is a csapatába választotta, és a Victoria's Secret angyala, vagyis állandó modellje is lett.

Barbi már 2018 óta van kapcsolatbanFotó / Getty Images

Barbi már 2018 óta van kapcsolatban, a korosztályunk számára leginkább a Disney-csatorna Zack és Cody élete című sorozatából ismert Dylan Sprouse-szal, akit rendszeresen magával hoz magyarországi látogatásaira is. A sajtó most Barbi milánói divathéten aratott sikereitől hangos, ami egyáltalán nem megy ritkaságszámba, hiszen bárhol jelenik meg, mindenhol csodálat övezi.

Névjegy
Palvin Barbara
modell
Született: Budapest, 1993. október 8.
Családi állapota: párkapcsolatban él, párja Dylan Sprouse
Díjai: Az év modellje: 2011, 2012; Az év újonca: 2016
Horoszkópja: mérleg
Magassága: 172 cm
Szemszín: kék